?

Log in

No account? Create an account
 
 
13 May 2009 @ 01:55 pm
My Bloody Valentine 3D in Romania prin provideo!  


Pe data de 7 mai, Pro Video a lansat în premieră pe DVD filmul Infern de Ziua Îndrăgostiților în format 3D.

Efectele tridimensionale cu care pelicula a intrat în cinematrografele din Romania își mențin aceeași calitate și pe suportul video digital, iar ca senzațiile stârnite să fie pe măsură, DVD-ul este însoțit de două perechi de ochelari speciali pentru vizionarea 3D.

Avându-i în rolurile principale pe Jensen Ackles (Supernatural) și Kerr Smith (Destinație finală 1), Infern de Ziua Îndrăgostiților este un horror care îți pune sângele în mișcare și te amuza în același timp prin replici menite să destindă.

Infernul a început în urmă cu 10 ani, în orașul Harmony, chiar de Ziua Îndrăgostiților, când un accident dintr-o mină a dus la moartea a 5 persoane. Singurul supraviețuitor s-a trezit din comă după exact un an și, dorind să se răzbune, a omorât 22 de tineri ce petreceau în mină. Acum, dupa 10 ani de liniște, minerul criminal s-a întors să împăștie teroare.

DVD-ul însoțit de cele două perechi de ochelarii speciali poate fi comandat online pe www.provideo.ro sau cumpărat din magazinele de specialitate din țară.

Citește recenzia filmului Infern de Ziua Îndrăgostiților 3D pe www.blog.provideo.ro


 
 
Current Location: office
Current Mood: awakeawake